Home PDC PDC WK: Zuid Afrikaan Petersen maakt goede indruk maar verliest wel

PDC WK: Zuid Afrikaan Petersen maakt goede indruk maar verliest wel

DevonPetersen_PDCWK2011

Waarschijnlijk zullen we na vanavond niet veel meer horen van de Zuid Afrikaan Devon Peterson niet omdat hij de kwaliteit niet heeft maar deze Petersen mist gewoon de sponsoren om het internationale PDC circuit af te gaan.

Zonde maar zo is het nou eenmaal afgelopen avond maakte de Zuid Afrikaan een goede indruk hij wist ze voorronde partij tegen Norman Mahdoo met 4-3 en mocht dus in de laatste partij van de avond het gaan opnemen tegen Jamie Caven.

 

In het begin van de partij was het direct Petersen die het initiatief naar zich toe trok en hij wist dan ook direct de 1e set met 3-2 naar zich toe te trekken. Het is inmiddels al rond de klok van 23:45 lokale tijd en de spelers gaan beginnen aan set 2 hierin merk je dat Jamie makkelijker begint te gooien en goed warm begint te draaien met diverse 180ers weet hij de stand in de wedstrijd terug te brengen op 1-1 in sets. Dan lijkt het erop dat Jamie makkelijk de partij naar zich toe gaat trekken maar wederom komt Petersen in set 3 terug in de partij (2-2) in de beslissende leg is het toch weer Caven die net even iets eerder de dubbel weet te vinden en zo 2-1 in sets voor weet te komen, in de 4e set gaat het wederom gelijk op maar bij een stand van 2-2 in legs gooit Jamie een 161 finish waarmee hij direct de partij winnend weet af te sluiten.