Home PDC Peter Wright: “Taylor en Van Barneveld kunnen nog steeds majors winnen”

Peter Wright: “Taylor en Van Barneveld kunnen nog steeds majors winnen”

Peter Wright was één van de kijkers toen Phil Taylor en Raymond van Barneveld vorige week tegenover elkaar stonden in een online battle. De huidige wereldkampioen was onder de indruk van het niveau van de twee legendes zo liet hij weten in gesprek met Colossus Bets.

“Ik was onder de indruk van het hoge niveau dat ze allebei lieten zien. Als ze zouden willen kunnen ze de komende 10 jaar nog steeds toernooien op het hoogste niveau winnen,” aldus Snakebite.

Peter Wright maakt er al lange tijd geen geheim van dat hij The Power graag weer terug zou zien op het circuit. Ook tijdens dit interview liet hij weer weten hoe erg ze worden gemist.

Hij vervolgt: “Ik mis ze enorm op het circuit. Het gaf altijd een enorme boost als je tegen hen mocht spelen. Ze zouden nog steeds goed kunnen meedraaien en als ze niet zoveel zouden hoeven te spelen voor hun ranking en ze kunnen zich gewoon concentreren op de majors dan maken ze nog steeds een goede kans op het winnen van grote titel.”

Dinsdagavond komt Raymond van Barneveld weer in actie waarbij hij onder andere speelt tegen Scott Mitchell. Dit zal hier live te volgen zijn.