Phil Taylor in een documentaire over het gevecht tegen de pondjes PDC
PDC

Phil Taylor in een documentaire over het gevecht tegen de pondjes

Phil Taylor in een documentaire over het gevecht tegen de pondjes

Phil Taylor blijft trouw aan zijn goede voornemen om in 2012 flink wat pondjes te verliezen en heeft hiervoor de hulp ingeroepen van een persoonlijke voedingsdeskundige. Met het verliezen van de nodige pondjes moet Taylor weer helemaal fit worden. Het doel is om ongeveer 45 kg af te vallen en er zal een documentaire gemaakt worden over het Taylor´s gevecht tegen de pondjes.

Taylor gaf aan de Britse krant Daily Mirror toe dat vooral het drukke schema en het continu moeten reizen er de hoofdoorzaak van zijn dat hij is aangekomen.

"Ik wilde nooit een dikke darter worden en rende altijd 5 tot 6 miles om slank te blijven. Als je altijd onderweg bent om te darten dan besef je niet dat je zoveel aankomt. Je eet vaak laat op de avond en let er niet op wat je eet en hebt geen tijd om te sporten of gezond te leven en dat zorgt voor extra gewicht, zonder dat je er iets van merkt."

Taylor gaf ook nog toe dat het feit dat hij op school vaak werd uitgescholden hem nu tot deze gezonde actie brengt en dat dit gescheld hem heeft gemaakt tot de darter die hij nu is. ‘’Dat gescheld in mijn jonge jaren heeft van mij een vastberaden man gemaakt en dat is de reden dat ik zo succesvol ben in het darten en met wat ik nu doe.’’

De 15-voudig wereldkampioen is vastberaden om het komende jaar ongeveer een kilo per week af te vallenen is al ruim 6 kilo kwijt sinds hij bij het PDC WK van Dave Chisnall verloor.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws