Home PDC Taylor: “Peter Wright zal nummer 1 positie overnemen van Michael”

Taylor: “Peter Wright zal nummer 1 positie overnemen van Michael”

Taylor Lanning Photography

Eerder deze week liet Phil Taylor tijdens The Darts Show podcast weten dat hij bij een comeback weer de koppositie op de PDC Order of Merit zou overnemen. Tijdens datzelfde interview maakte hij echter ook duidelijk dat een afspraak voor deelname aan een softtip-toernooi in Japan een terugkomst in de weg stond.

In een ander interview met Metro.co.uk heeft The Power aangegeven dat nu hij niet terugkomt de koppositie zal worden overgenomen door een ander.

“Peter Wright gaat de eerste plek overnemen en Gerwyn Price zal daar niet ver vandaan zitten,” aldus The Power die Michael van Gerwen binnenkort van de troon gestoten ziet worden.

Naast de nummer 1 positie voor Peter Wright heeft de 16-voudig wereldkampioen ook grote verwachtingen van Gerwyn Price en Gary Anderson.

Taylor: ”Iedereen ‘houdt van’ of ‘haat’ Gerwyn Price. Ik mag hem graag want hij is een geweldige speler om naar te kijken. Soms gaat hij iets te ver, maar hij heeft de kwaliteit en de persoonlijkheid om de nummer 1 te worden als hij zichzelf blijft verbeteren.”

Hij vervolgt: “Gary Anderson heeft ook zeker voordeel van de huidige onderbreking door Corona. Hij kan nu tijd doorbrengen thuis met familie en dat zal hem heel goed doen. Hij zal dan ook als herboren terugkomen.”