Phil Taylor spreekt vol lof over zijn voormalig 'pupil' Adrian Lewis PDC
PDC

Phil Taylor spreekt vol lof over zijn voormalig 'pupil' Adrian Lewis

Phil Taylor spreekt vol lof over zijn voormalig 'pupil' Adrian Lewis

Ik was heel blij toen Adrian de finale in Blackpool bereikte, geeft de nummer één van de wereld aan. Hij deed niet veel verkeerd en dreef mij tot het uiterste. Na de finale maakten wij grappen omdat hij een kleine trofee had ontvangen en ik de grote. Maar op een dag zal hij de grote trofee in ontvangst nemen, daar twijfel ik niet aan. Ik heb mij twee jaar lang over hem ontfermd. Hij kwam elke dag naar mij toe en ik behandelde hem zoals mijn eigen zoon.

De finale in Blackpool was een dag waarvan we altijd gedroomd hadden vervolgt The Power. Samen in een grote finale staan is iets wat wij altijd gewild hebben. Hij verdient het, want ik weet hoe hard hij ervoor gewerkt heeft. Hij heeft critici de mond gesnoerd en ik ben blij voor hem. Dit is de knul die ik ken en waar ik van hou. Hij is volwassen geworden. Hij is vader, hij heeft een vrouw, bezittingen, verantwoordelijkheden en is een ander persoon geworden. Maar hij is nog steeds een leuke knul.

De grootmeester die op 13 augustus 53 wordt, hoopt nog vijf jaar door te kunnen gaan. "Zonder respectloos te zijn naar de tegenstanders die ik in de vorige Matchplay finales tegenover mij had, moet ik toegeven dat de afgelopen Matchplay finale de zwaarste was. Ik ben bijna 53 en daardoor is het zwaarder geworden. Ik probeer van alles: Ik train hard en eet gezond maar als je ouder wordt, is het moeilijker. Maar het betekent veel voor me, meer dan ooit. Elk toernooi is mooi meegenomen. Ik doe alles wat ik kan om mijn carrière te verlengen. Ik ga eerst voor een paar weken naar Portugal voor wat rust en ben daarna klaar voor de Sydney Darts Masters die eind augustus wordt gehouden".

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws