Players Championship Finals Spel: Minimaal 400 euro aan prijzen PDC
PDC

Players Championship Finals Spel: Minimaal 400 euro aan prijzen

Players Championship Finals Spel: Minimaal 400 euro aan prijzen

Na het geweldige succes van het Grand Slam of Darts spel, waar de prijzenpot bijna de 800 euro had aangetikt, staat er alweer een volgend spel te wachten.

Een jaar lang hebben de darters van de PDC gestreden op meer dan twintig vloertoernooien die deel uitmaken van de Players Championship. De 64 best presterende darters verzamelen zich komend weekend in Butlins Minehead. Hier strijden zij nog eenmaal tegen elkaar op een groot podium in de Players Championship Finals. Dit is bovendien de laatste serieuze test voor het WK Darts dat op 14 december begint.

Waarom mee doen aan het Players Championship Finals Spel 2017?
• Je betrokkenheid bij het darten zal nog meer toe nemen.
• Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw darters voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
• Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (min. 400 euro)!

Het Players Championship Finals Spel 2017 zal gaan starten op vrijdag 24 november 2017 om 13:45 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 12 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Players Championship Finals Spel 2017.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 400 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 77 euro zijn (15 AK prijzen).
Klik hier, om je meteen te registreren!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws