WMP 2013: The Power, The Machine, Mighty Mike of The Jackpot? PDC
PDC

WMP 2013: The Power, The Machine, Mighty Mike of The Jackpot?

WMP 2013: The Power, The Machine, Mighty Mike of The Jackpot?

Vanavond wordt duidelijk wie er morgen in de finale tegenover elkaar staan om te strijden voor de titel World Matchplay winnaar 2013. Phil Taylor slaagde er de laatste 5 edities in om de titel te pakken en in totaal staat de naam van Phil maar liefst 13 keer op de trophee. Vier keer is James Wade runner-up geworden dankzij de 16-voudig wereldkampioen die aan het langste eind trok, maar in 2007 won The Machine het toernooi. In de finale was hij toen met 18-7 te sterk voor Terry Jenkins. Michael van Gerwen en Adrian Lewis ontbreken nog volledig in het rijtje finales van de World Matchplay. De Nederlander was vorig jaar wel van de partij maar was toen zelfs nog ongeplaatst.

Hij heeft dit jaar al afgerekend met Colin Lloyd die dit befaamde toernooi in 2005 op zijn naam schreef door de Canadees John Part met 18-16 te verslaan. Adrian Lewis is echter een horde die Mighty Mike nog zal moeten nemen en de laatste twee ontmoetingen met The Jackpot eindigden niet in het voordeel van de Nederlander.

Kortom de vier beste spelers van de wereld zitten op dit moment nog in het toernooi en ze maken allen kans op die titel. Wie staat er morgen met die beker omhoog? Breng hieronder je stem uit.
.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws