Premier League Darts Spel: Met minimaal 500 euro aan prijzen PDC
PDC

Premier League Darts Spel: Met minimaal 500 euro aan prijzen

Premier League Darts Spel: Met minimaal 500 euro aan prijzen

De 3Arena in Dublin vormt donderdagavond de aftrap van een nieuw seizoen Premier League Darts. Zestien weken lang wordt er gestreden voor de prestigieuze titel en bijbehorende hoofdprijs van 250.000 Britse ponden. In totaal gaat het om tien topdarters die de strijd met elkaar aanbinden. Titelverdediger Michael van Gerwen, Rob Cross, Gary Anderson en Peter Wright zijn vier van de grote namen.

Zweeler heeft opnieuw een Premier League Darts Spel. Dit jaar kunnen er 4 darters gekozen worden met een budget van 26 miljoen euro. De gekozen darters scoren punten per gewonnen leg in de groepsfase. Als Van Gerwen met 7-3 van Peter Wright wint, scoort Van Gerwen 7 punten en zijn opponent 3 punten voor het spel. Na de groepsfase scoren de darters punten per ronde die ze bereiken. Daarnaast moet voorspeld worden wie op donderdag 17 mei de finale van de Premier League wint.

Deelname kost 5 euro per team met een prijzenpot van minimaal 500 euro en een eerste prijs van 88 euro!

Meer Zweelerspellen:
Olympische Spelen Spel 2018: Min. 8.000 euro aan prijzen. 1ste prijs 5.000 euro!
WK Voetbal Spel 2018: Min. 8.000 euro aan prijzen. 1ste prijs 5.000 euro!
Klik hier om je onmiddelijk te registreren

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws