Home PDC Premier League kampioen Glen Durrant last een rustpauze in

Premier League kampioen Glen Durrant last een rustpauze in

WILLIAM HILL WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2022 ALEXANDRA PALACE, LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND2 GLEN DURRANT V WILLIAM O’CONNOR GLEN DURRANT IN ACTION
Drievoudig BDO wereldkampioen en PDC Premier League winnaar Glen Durrant neemt een sabbatical. Dit weekend speelt de Engelsman zijn laatste protours waarna hij zijn pijlen tijdelijk aan de wilgen hangt. Op zijn social media liet Duzza weten mogelijk op Q-school van 2024 een poging te doen terug te keren op het hoogste niveau.

Durrant speelde op vrijdag zijn eerste ronde wedstrijd van Players Championship 29 tegen Martijn Kleermaker en verloor met 6-4. Na het winnen van zijn derde wereldtitel bij de BDO maakte Durrant in januari 2019 de overstap naar de PDC en werd hij een paar maanden later professioneel dartspeler door zijn baan op te zeggen. Twee protour titels gingen naar de Engelsman na een dominante BDO periode maakte hij naam bij de PDC en won als kers op de taart de Premier League in oktober 2020 waarna het bergafwaarts ding met de Brit. Durrant blijft spelen en hoopt weer vertrouwen terug te krijgen in zijn spel.