Home PDC Premier League stand: van Gerwen zakt, Price als enige ongeslagen

Premier League stand: van Gerwen zakt, Price als enige ongeslagen

UNIBET PREMIER LEAGUE 2019 WESTPOINT ARENA EXETER PIC LAWRENCE LUSTIG JAMES WADE V MICHAEL VAN GERWEN JAMES WADE IN ACTION

Donderdag 7 maart stond de vijfde speelweek van de Premier League op het programma. Uiteraard hebben de in Aberdeen gespeelde wedstrijden gezorgd voor verschuivingen in de tussenstand.

Zo zakt Michael van Gerwen door het puntverlies naar de derde plek. Op legsaldo moet de Brabander James Wade en Rob Cross voor zich dulden, terwijl hij Gerwyn Price, zijn tegenstander volgende week, net onder zich houdt op aantal gewonnen wedstrijden. Al deze spelers hebben 7 punten.

Peter Wright komt met 6 punten en een vijfde plek momenteel nog net tekort voor een plek op de play-offs. Desalniettemin is Snakebite er vol van overtuigd dat hij op 23 mei de finale in de O2 Arena gaat spelen

Raymond van Barneveld blijft met twee punten de laatste plek bezetten. De Hagenees zal op woensdag 27 maart de steun van de Barney Army extra goed kunnen gebruiken als hij in een degradatiekraker Daryl Gurney treft in Ahoy Rotterdam. De Noord-Ier bezet momenteel de 7e plek met 4 punten. Een dag later zal Superchin in Mensur Suljovic, de huidige nummer 6 met eveneens 4 punten, een andere degradatiekandidaat treffen als Raymond het opneemt tegen Michael van Gerwen. Michael Smith is met 3 punten op dit moment de nummer 7, maar treft in Mensur Suljovic nog een van zijn concurrenten.