Home PDC Programma The World Series of Darts Finals in de AFAS Live

Programma The World Series of Darts Finals in de AFAS Live

Van vrijdag 16 tm zondag 18 september zal in de Afas Live te Amsterdam de World Series of Darts Finals gehouden worden. Op vrijdagavond zullen we drie Nederlanders in actie zien. Dirk van Duijvenbode neemt het op tegen Haupai Puha en als hij deze ontmoeting overleefd zal hij zaterdag strijden tegen Gary Anderson. Vincent van der Voort speelt tegen Matt Campbell in ronde één en zal zaterdag bij winst duelleren met Gerwyn Price. Als laatste komt Danny Noppert in actie in de eerste ronde regen Simon Whitlock, mocht hij de wizzard verslaan treft hij Jonny Clayton.

Michael van Gerwen is de enige Nederlander direct geplaatst voor Amsterdam, Van Gerwen neemt het op tegen de winnaar uit het duel tussen Gordon Mathers en Damon Heta. Ook Dimitri van den Bergh is rechtstreeks geplaatst en neemt het zaterdag op tegen de winnaar uit het duel tussen Danny Baggish en Ryan Joyce.

De eerste ronde wedstrijden worden vrijdag gespeeld vanaf 19 uur en de tweede ronde op zaterdagavond ok vanaf 19:00 uur. Op de zondag wordt de kwartfinale gespeeld vanaf 13:00 uur waarna de AFAS Live haar deuren opent om vanaf 19:00 uur de halve- en finale te spelen van de World Series of Darts Finals.

Vrijdag eerste ronde vanaf 19 uur:
Danny Baggish v Ryan Joyce
Jamie Hughes v Dave Chisnall
Gordon Mathers v Damon Heta
Haupai Puha v Dirk van Duijvenbode
Leonard Gates v Devon Petersen
Fallon Sherrock v Peter Wright
Matt Campbell v Vincent van der Voort
Simon Whitlock v Danny Noppert

Zaterdag tweede ronde vanaf 19 uur:
Gary Anderson v Puha/Van Duijvenbode
James Wade v Gates/Petersen
Joe Cullen v Hughes/Chisnall
Dimitri Van den Bergh v Baggish/Joyce
Gerwyn Price v Campbell/Van der Voort
Michael van Gerwen v Mathers/Heta
Michael Smith v Sherrock/Wright
Jonny Clayton v Whitlock/Noppert