Raymond van Barneveld in halve finale Hong Kong Darts Masters PDC
PDC

Raymond van Barneveld in halve finale Hong Kong Darts Masters

Raymond van Barneveld in halve finale Hong Kong Darts Masters

Zoals in vermeld, wordt op vrijdag 4 en zaterdag 5 september de allereerste Hong Kong Darts Masters gehouden. Het demotoernooi ging vrijdagavond in Hong Kong van start met de kwartfinales. Het deelnemersveld bestond uit twee spelers uit Hong Kong, een Amerikaan en vijf PDC toppers, waaronder Raymond van Barneveld en Phil Taylor.

Stephen Bunting, Andy Hamilton en Wes Newton zijn ook van de partij op het toernooi in Azië. De PDC sterren werden op de Hong Kong Darts Masters vergezeld door de Hongkongers Royden Lam en Scott Mackenzie en de Amerikaan Isen Veljic.

Raymond van Barneveld en Andy Hamilton hebben de halve finale zonder problemen bereikt. Zij gunden hun tegenstanders uit Hong Kong slechts één leg. Stephen Bunting en de relatief onbekende Isen Veljic openden de kwartfinales. Veljic pakte vier legs tegen The Bullet. Phil Taylor won in de laatste kwartfinale partij met 8-5 van Wes Newton.

Raymond van Barneveld treft Stephen Bunting in de halve finale. Phil Taylor komt bij de laatste vier tegenover stadsgenoot Andy Hamilton te staan. Hierdoor is er een kans op de darts klassieker in de finale van de Hong Kong Darts Masters 2015. De halve finales en finale worden zaterdag 5 september gespeeld. De halve finales worden gespeeld over best of 19 legs, de finale over best of 21 legs.

Kwartfinales
Best of 15 legs
Stephen Bunting 8-4 Isen Veljic
Andy Hamilton 8-1 Royden Lam
Raymond Van Barneveld 8-1 Scott Mackenzie
Phil Taylor 8-5 Wes Newton

Speelschema halve finales
Best of 19 legs
Phil Taylor v Andy Hamilton
Stephen Bunting v Raymond van Barneveld

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws