Home PDC Recordhouder Adrian Lewis gaat zijn wapen inzetten tegen Van Gerwen

Recordhouder Adrian Lewis gaat zijn wapen inzetten tegen Van Gerwen

WILLIAM HILL WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2019 ALEXANDRA PALACE, LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 4 MICHAEL VAN GERWEN V ADRIAN LEWIS MICHAEL VAN GERWEN IN ACTION

Afgelopen zondag wist Adrian Lewis Players Championship 20 te winnen nadat de Brit 3-jaar met lege handen achter bleef. Jackpot won zijn laatste PDC toernooi in 2019. De 37-jarige Brit kan voor spektakel zorgen, de man uit Stoke-on-Trent staat bekend om zijn trukendoos maar ook om zijn scorend vermogen. Adrian Lewis is zelfs na een aantal mindere jaren nog altijd recordhouder met het aantal 180-scores tijdens het zomer wereldkampioenschap van de PDC, de world Matchplay. Lewis gooide er 19 in een wedstrijd en 56 over het toernooi.

Lewis heeft in de eerste ronde dit jaar Michael van Gerwen geloot, de Nederlander en Jackpot hebben 50 keer elkaar en het bord bevochten, 37 keer was de Nederlander oppermachtig en 13 krachtmetingen gingen naar de Engelsman. Zondagavond weten we wie ditmaal de sterkste zal zijn in de iconische winter gardens.