Robbie Green: Ik ben niet gewend aan een publiek zoals tegen Barney PDC
PDC

Robbie Green: Ik ben niet gewend aan een publiek zoals tegen Barney

Robbie Green: Ik ben niet gewend aan een publiek zoals tegen Barney

Robbie Green kent een uitstekend optreden op de Grand Slam of Darts tot op heden. Hij wist zich in poule D te plaatsen voor de laatste 16 door winst op Robert Thornton en Vincent van der Voort. In de partij tegen Van der Voort besloot Green de partij zelfs met een 170-finish. Alleen tegen Raymond van Barneveld moest Green zijn meerdere erkennen in zijn opponent. De Engelsman met de opvallende polo wijt dit aan het publiek dat overweldigend was voor hem.

"In mijn eerste partij tegen Raymond was ik overweldigd door het publiek. De sfeer was prachtig en ik heb genoten van iedere minuut maar ik was simpelweg niet gewend aan zo'n uitbundig publiek. Hiervan heb ik geleerd en de andere twee wedstrijden verliepen mij dan ook al beter. Ik vind het prachtig dat ik vanavond weer in de knock-out fase in actie mag komen. Ik sta lekker te spelen en ik zit vol van het zelfvertrouwen. Dan kan er van alles gebeuren," aldus Kong.

Ook blikt Green al vooruit op zijn partij bij de laatste 16 waarin hij zal spelen tegen Dave Chisnall.

Robbie Green: "Ik ken Dave al jaren. We hebben altijd een kamer gedeeld toen we in het County-team speelden. Hij klaagde altijd over mijn gesnurk. Hij is een fantastische speler en ik ben erg trots op hem dat hij het zo goed doet bij de PDC. Het is een eer voor mij om tegen hem te mogen spelen op dit prachtige podium en voor dit publiek. Dat de beste mogen winnen."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws