Robert Thornton “Dit is een heel speciaal moment in mijn carrière” PDC
PDC

Robert Thornton “Dit is een heel speciaal moment in mijn carrière”

Robert Thornton “Dit is een heel speciaal moment in mijn carrière”

Direct na afloop van de sensatie van gisterenavond kon Robert Thornton het nog niet geloven. “Ik besef het nog niet helemaal wat ik zojuist heb gedaan. Toen ik de World Masters won in 2007 was dat een geweldige ervaring maar Phil Taylor in de finale verslaan van een televisietoernooi is een heel speciaal moment in mijn dartscarrière,” aldus een zeer enthousiaste Robert Thornton.

“Phil heeft veel pijlen op de dubbels gemist in de hoofdfase van de finale en ik pakte iedere kans die hiermee voor mij ontstond.”

Het was voor Phil Taylor pas de zesde finale op een televisietoernooi die hij niet winnend afsloot. Een andere Schot die eerder The Power wist te verslaan in de eindstrijd was Gary Anderson tijdens de World Darts Trophy van 2007.

“Robert heeft terecht gewonnen”, aldus Phil Taylor. “Ik heb veel pijlen op de dubbels gemist en Robert was de betere speler in deze wedstrijd. Hij heeft een ongelofelijke loting doorstaan en heeft gewonnen van spelers als Mark Webster, Gary Anderson, Wes Newton en Dave Chisnall alvorens hij de finale wist te bereiken. Hij heeft de titel dus meer dan verdient,” aldus Taylor.

“Een longontsteking heeft mij een tijd parten gespeeld”, voegt Thornton toe die volgende maand de leeftijd van 45 jaar bereikt. ”Ik was er een paar maanden tussentijd, maar met de support van mijn kinderen en kleinkinderen pakte ik de draad weer op en ben ik weer gaan spelen. Zij hebben er altijd in geloofd en daaruit heb ik kracht gehaald.”

Foto: Lawrence Lustig/PDC
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws