Home PDC Schotse spelers reageren op het overlijden van Sid Waddell

Schotse spelers reageren op het overlijden van Sid Waddell

Sid_Waddell_foto_3

Door het overlijden van Sid Waddell zal de dartsport zal nooit meer hetzelfde zijn. Dat was de reactie van Gary Anderson in The Sun na het horen van het droevig nieuws.

Anderson was kapot van het nieuws en gaf aan: ‘Sid was enig in zijn soort. We zullen nooit meer iemand als Sid tegenkomen. Hij is totaal onvervangbaar. Hij heeft het darten uit de kroegen gehaald. Zonder zijn unieke stem en uitdrukkingen, zal de dartsport niet meer hetzelfde zijn’.

Binnen een jaar verloor Anderson zijn broer, vader en held Jocky Wilson. ‘Het is een heel zwaar jaar geweest met mensen waarvan ik afscheid moest nemen, zowel op privé als op beroepsmatig gebied. Het is moeilijk geweest dat te accepteren’.

Zijn landgenoot Robert Thornton gelooft dat Sid Waddell altijd in de gedachten zal blijven voortleven. ‘Ik kan niet geloven dat we in één jaar afscheid hebben moeten nemen van Jocky Wilson en Sid Waddell. Het is een fors verlies voor het darten. Sid kwam altijd op voor het darten. Niemand zal in zijn voetsporen kunnen treden’.
.