Home PDC Schrijf je voor maandag in voor PDC WK kwalificatietoernooi

Schrijf je voor maandag in voor PDC WK kwalificatietoernooi

PDC_Logo

De PDC geeft ook dit jaar weer 16 wildcards weg voor de Preliminary Round van de World Darts Championship, die van 15 december tot 2 Januari 2012 gehouden wordt in London. Vier van deze startbewijzen worden door de PDC op het Europese vasteland vergeven, verdeeld over 4 losse kwalificatie toernooien. Daarnaast is er nog een Fins, Deens en Zweeds kwalificatietoernooi.

Wil jij jezelf alsnog plaatsen voor het PDC WK? Schrijf je dan voor 14 november in voor het West-Europese kwalificatietoernooi in Avilla, Spanje. Nederlandse en Belgische spelers zijn beide gerechtigd om dit toernooi te spelen en op deze wijze deelname aan het WK af te dwingen. Vorig jaar wist Roland Scholten zich via deze weg te plaatsen voor het WK.

De duitse wildcard wordt via een apart Duits kwalificatietoernooi vergeven. De drie overige wildcards worden vergeven via regionale events. Het toernooi dat voor Nederlandse deelnemers van belang is wordt in de Spaanse stad Avilla gehouden op 19 november a.s. Aan dit toernooi mogen deelnemers uit de gehele West-Europese zone meedoen en dit zijn naast Nederlandse deelnemers, spelers uit België, Frankrijk, Zwitserland Italie, Spanje, Portugal en Gibraltar.

Deelnemers moeten zich voor 14 november registreren en het inschrijfgeld bedraagt € 51,-. Registratie kan via deze link.

Spelers moeten zich bij deelname op zaterdag 19 november van 10.00-11.00 uur registreren. Voor de registratie en meer informatie over het toernooi kunnen deelnemers terecht bij Dragos: dragos@180-darts.es of +34627290969.