Home PDC Sherrock zorgt voor record aantal kijkcijfers tijdens middagsessie

Sherrock zorgt voor record aantal kijkcijfers tijdens middagsessie

Fallon Sherrock schreef op het PDC wereldkampioenschap 2020 geschiedenis als eerste vrouw die een partij won op het PDC WK.

In de eerste ronde werd Ted Evetts verslagen. Maar hier liet The Queen of Alexandra Palace het niet bij. In de tweede ronde werd ook Mensur Suljovic aan de kant gezet. Chris Dobey maakte in de volgende ronde een eind aan het sprookje en aan een verdere stunt van de Engelse.

De goede en verrassende prestaties van Fallon Sherrock op het PDC wereldkampioenschap 2020 hebben wereldwijde aandacht gekregen. Vrijdagmiddag zorgde de partij tegen Chris Dobey zelf voor een record aantal kijkcijfers op Sky Sports. Deze partij noteerde het hoogst aantal televisie kijkcijfers ooit tijdens een middagsessie.

De goede prestaties op het WK 2020 hebben Sherrock geen windeieren gelegd. De 25-jarige ontving een uitnodiging van de PDC voor deelname aan alle World Series of Darts toernooien in 2020. Inmiddels heeft Sherrock zich teruggetrokken voor deelname aan het BDO wereldkampioenschap 2020.