Home PDC Succes tijdens de PDC UK Open? Zet in op de Nederlanders!

Succes tijdens de PDC UK Open? Zet in op de Nederlanders!

bonus zonder storting
DANIEL DAY V MAIK KUIVENHOVEN LADBROKES UK OPEN 2019 BUTLINS RESORT MINEHEAD PIC LAWRENCE LUSTIG SEMI FINAL NATHAN ASPINALL V GERWYN PRICE NATHAN ASPINALL IN ACTION

Het is bijna tijd voor de PDC UK Open 2020. Van 6 tot en met 8 maart strijden 128 tourkaarthouders met de top-16 van de Challenge Tour van vorig jaar. En interessant aan deze editie? Er doet een recordaantal Nederlanders mee.

Niet eerder deden er zoveel Nederlanders mee, wat aangeeft dat het ook in ons lang weer enorm leeft. Waarbij natuurlijk Michael van Gerwen, Jeffrey de Zwaan, Jermaine Wattimena en Danny Noppert van de partij zijn. Zij zullen tijdens de vierde ronde van het toernooi instromen. Vincent van der Voort, Ron Meulenkamp, Jelle Klaasen, Benito van de Pas en Jan Dekker stromen het toernooi vanaf de derde ronde in. Hun tegenstanders komen uit de tweede ronde van het UK-Open.

Ook al voor die tijd zijn het de Nederlanders die er hun kwaliteiten zullen laten zien. Het gaat om Geert Nentjes, Niels Zonneveld, Maik Kuivenhoven, Vincent van der Meer, Yordi Meeuwisse, Dirk van Duijvenbode en Mike van Duivenbode starten al in de tweede ronde en Martijn Kleermaker, Wesley Harms, Derk Telnekes, Berry van Peer, Kevin Doets, Owen Roelofs en Danny van Trijp. Zij spelen vanaf de eerste ronde mee, om het op te nemen tegen de gevestigde namen.

Inzetten? Kies voor de Nederlanders

Het is natuurlijk altijd een goed idee om in te zetten op het succes van de Nederlanders. Met Van Gerwen als belangrijkste voorbeeld hebben we de dartsport als geen ander onder de knie. Toch zorgt ook het aantal darters ervoor dat het een goed idee is omoor onze eigen landgenoten te gaan.

Hoofdsponsor Ladbrokes biedt je die mogelijkheid natuurlijk graag, al kun je gelukkig bij veel meer wedkantoren rekenen op een bonus zonder storting. Je krijgt er een aantrekkelijke bonus, waarmee je direct kunt spelen. Zonder storting, zodat je zelfs de kans hebt om de kat nog even uit de boom te kijken.

Waag een gokje op Neerlands trots

Tijdens de wedstrijden kun je een gokje wagen op de diverse Nederlandse darters, al was het maar om ze een symbolisch hart onder de riem te steken. Door massaal te laten weten dat we verwachten dat zij de beste scores neer zullen zetten.

En kijk je liever naar het darten, terwijl je ondertussen een gokje waagt? Je bepaalt natuurlijk zelf hoe je de bonus die je ontvangt gebruikt. Zodat je de leukste spellen kunt spelen, bijvoorbeeld als de Nederlanders in recordtempo hun tegenstanders verschalken. Met geweldige finishes en een hoog gemiddelde, waardoor er zomaar tijd over kan blijven om op een andere manier een gokje te wagen.

Bij DartFreakz kijken we in ieder geval enorm uit naar de UK Open van de PDC. Met het recordaantal Nederlanders en natuurlijk door je de kans te bieden om voordelig een gokje te wagen. Dankzij de bonus waarvoor je geen storting hoeft te doen. Zodat je er wél meteen mee aan de slag kunt, zonder je ergens zorgen over te maken. En volop te genieten van het moois dat de Nederlandse darters van 6 tot en 8 maart hopelijk laten zien.