Taylor en Lewis speciale gasten op de Britse ambassade in Berlijn PDC
PDC

Taylor en Lewis speciale gasten op de Britse ambassade in Berlijn

Taylor en Lewis speciale gasten op de Britse ambassade in Berlijn

Voorafgaand aan de European Tour twee die vandaag van start is gegaan in Berlijn, hebben Phil Taylor en regerend wereldkampioen Adrian Lewis een speciaal bezoek gebracht aan de Britse ambassade die in deze stad gevestigd is. De mannen waren als speciale gasten uitgenodigd voor een receptie op de ambassade ter gelegenheid van een grote campagne, welke een initiatief was van Minister-President David Cameron om het diamanten jubileum en het olympisch jaar van Engeland te promoten.

De spelers overhandigden een Unicorn dartbord aan de ambassadeur Simon McDonald. Hierna werd er met stafleden een potje gedart in de sportzaal van de ambassade. Onder de stafleden bevond zich ook Andrew Noble, die hoofd is van de ambassade. Hij speelde een leg tegen Phil Taylor, maar was niet in staat van hem te winnen.

Phil Tyalor: 'Zo’n geweldig ontvangst van zowel de ambassadeur als de stafleden, was fantastisch. Het bezoek heeft ons een goed beeld gegeven van de werkzaamheden bij de ambassade. Het is leuk om te weten dat ze achter ons staan op dit toernooi en aangezien ze een nieuw dartbord hebben ontvangen, kunnen enkelen aan hun dartvaardigheden werken'.

Adrian Lewis voegt toe: 'Het gehele personeel van de ambassade heeft ons een geweldige receptie gegeven en de interesse die er getoond werd in het darten was heel prachtig om te zien‘. Ook het feit dat men heel enthousiast was omdat het toernooi in Berlijn wordt gehouden, was mooi om te zien'.

Foto: PDC Lawrence Lustig
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws