Home PDC Taylor: “De Play-offs worden een sensatie”

Taylor: “De Play-offs worden een sensatie”

Hoe dan ook Taylor kijkt er naar uit om deze titel die hij vorig jaar kwijt raakte aan James Wade weer terug te pakken. “Ik denk dat de Play-offs een sensatie worden,” zei Taylor. “De halve finales zullen te gek worden en het zal allemaal vanaf daar gespeeld worden. Ik zal er klaar voor zijn, 100 Procent en als het moet kan ik zelfs nog een paar tandjes bijschakelen. Ik geniet van de zware wedstrijden, dat is waar je het voor doet. Tijdens deze zware wedsrijden wordt je echt op de proef gesteld en dat is het leuke aan dit spel. Dat James Wade zich nog heeft weten te plaatsen is erg knap, zeker als je ziet hoe hij ervoor stond na de eeste paar weken. Verder heeft Simon Whitlock indruk op me gemaakt hij is een goede speler en een ijzersterke finisher,” Aldus Phil Taylor.

Na veertien weken is Phil Taylor nog atijd ongeslagen en zijn toernooi gemiddelde ligt op dit moment net iets boven de 100. “Dat ik eerste gefinished ben is mooi maar het gaat me toch echt om de hoofdprijs,” zei ‘The Power’. “Ik wil dit toernooi terug winnen en ik ga daar ook alles aan doen. Een aantal keren had ik geluk dat ik er nog een gelijkspel wist uit te slepen, maar goed je speelt tegen echte toppers dus het is niet altijd makkelijk. Ik denk niet aan ongeslagen blijven, het gaat erom om er bij te zijn tijdens de play-offs en uiteindelijk de hoofdprijs te pakken,” aldus Phil ‘The Power’ Taylor.

De Whyte & Mackay Premier League of Darts Play-offs zullen op 23 mei gespeeld worden. Dartfreakz zal van deze avond live verslag doen.