Taylor wint 'Tungsten on The Tyne' na winst op Barney en Lewis PDC
PDC

Taylor wint 'Tungsten on The Tyne' na winst op Barney en Lewis

Taylor wint 'Tungsten on The Tyne' na winst op Barney en Lewis

Phil Taylor heeft zich opgewarmd voor het komende wereldkampioenschap door een kleine titel te pakken. De nummer één van de wereld won de 'Tungsten on The Tyne' demo die onlangs in de Lancastrian Suite te Gateshead werd gehouden. Het deelnemersveld bestond uit zes professionele spelers en twee locale qualifiers. Ook de kersverse Grand Slam kampioen Raymond van Barneveld was van de partij. Die avond werd er ook geld ingezameld voor een goed doel.

Na de afgelopen Grand Slam of Darts waar de vijftienvoudig wereldkampioen in de tweede ronde met 10-5 door Michael van Gerwen werd verslagen, was dit toernooitje het eerste waar hij zich liet zien. In de kwartfinale werd Martin 'Apollo' Osborne met 4-0 verslagen, vervolgens moest Raymond van Barneveld het in de halve finale ook met een whitewash ontgelden. De Nederlander werd met 5-0 verslagen en zag zijn tegenstander met een gemiddelde van 102 eindigen. In de finale werd voormalig "pupil" en plaatsgenoot Adrian lewis met 6-2 verslagen. Taylor was in de finale goed voor finishes van 102 en 116 en had een ruime voorsprong van 4-0 te pakken.

Wij geven niet vaak demo's omdat we het druk hebben met de tv toernooien en de Pro Tour. Dit is dus onze kans voor een 'meet en greet' met de fans en het is heel gezellig, geeft Phil Taylor in Sportsbyte aan. Het was een geweldig deelnemersveld, het publiek vond het leuk en ik ben blij dat ik gewonnen heb. Dit is een goede oefening op weg naar het wereldkampioenschap.

De resultaten van 'Tungsten on The Tyne' 2012:

Kwartfinales
Joe Cullen 4-1 Mark Stephenson
Adrian Lewis 4-0 Jamie Lewis
Raymond van Barneveld 4-0 Steven Jamieson
Phil Taylor 4-0 Martin Osborne

Halve finales
Adrian Lewis 5-3 Joe Cullen
Phil Taylor 5-0 Raymond van Barneveld

Finale
Phil Taylor 6-2 Adrian Lewis

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws