Uitslagen eerste sessie van de BoyleSports Grand Slam of Darts PDC
PDC

Uitslagen eerste sessie van de BoyleSports Grand Slam of Darts

Uitslagen eerste sessie van de BoyleSports Grand Slam of Darts

In het Engelse Wolverhampton is in de Aldersley Leisure Village het 8-dagen durende toernooi de BoyleSports Grand Slam of Darts van start gegaan. In de middagsessie zagen we geen Nederlandse deelnemers. Tijdens de zaterdagavond sessie zien we wel twee Nederlanders en ook één Belg in actie komen.

De PDC Unicorn World Youth Champion Bradley Brooks versloeg de zeer ervaren en tegenvallende Mervyn King tijdens de middagsessie. King heeft nog kans zicht te herstellen maar zal tijdens zijn volgende wedstrijd een betere vorm uit de kast moeten halen. Stephen Bunting noteerde een zeer hoog gemiddelde van 106.7 maar verloor zijn duel tegen Ryan Joyce in de beslissende leg.

Krzysztof Ratajski had geen problemen met Martin Schindler die slechts 1 leg pakte. Jim Williams boekte een verrassende zege op James Wade en de Welshman won zodoende voor de eerste keer zijn openingswedstrijd op de Grand Slam of Darts. De Kroaat Boris Krcmar kreeg een oorwassing van voormalig wereldkampioen Rob Cross. Rusty-Jake Rodriguez was niet succesvol in zijn eerste wedstrijd maar broer Rowby-John wist zijn partij wel winnend af te sluiten. Gerwyn Pricewon nipt van Nathan Rafferty.

Onderaan het artikel de uitslagen van de middagsessie, poule wedstrijden.

Vanaf zaterdagmiddag gaat de Grand Slam of Darts van start en je kunt weer gratis deelnemen aan onze Dartpoule. Je maakt kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door Dartwinkel.nl dus voer tijdig je voorspelling in op poules.com/dartfreakz

De uitslagen:
Ryan Joyce (98.41) 5-4 Stephen Bunting (106.7) (D)
Krzysztof Ratajski (94.91) 5-1 Martin Schindler (81.49) (A)
Bradley Brooks (86.39) 5-1 Mervyn King (80.28) (B)
Jim Williams (90.97) 5-4 James Wade (90.02) (C)
Rob Cross (96.35) 5-0 Boris Krcmar (87.27) (C)
Jonny Clayton (101.50) 5-3 Rusty-Jake Rodriguez (94.38) (B)
Gerwyn Price (99.05) 5-4 Nathan Rafferty (95.18) (A)
Chris Dobey (90.05) 3-5 Rowby-John Rodriguez (93.63) (D)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws