Home PDC Unieke kans voor kwalificatie PDC Wk onder 21 jaar in Nuland

Unieke kans voor kwalificatie PDC Wk onder 21 jaar in Nuland

Op 18 en 19 September zal het PDC circus met de Dutch Players Championship weer in Nederland aanwezig zijn en wel in Van der Valk Nuland, waar al 2 maal eerder een PDPA players championship gehouden werd. Dit weekend telt mee voor de European Order of Merit en is het een na laatste toernooi weekend dat nog mee telt voor de ranking waar directe plaatsing voor het WK te verdienen valt.

Op vrijdag 17 september is er weer een kwalificatie toernooi waar nog plaatsen voor open zijn. Aanvang van het kwalificatie toernooi is 20.00 uur en registratie tot 19.30 uur. Inschrijven kost 25 euro en kan via de website van PDC Europe tot en met maandag 13 september.

Tevens is er op zaterdag 18 september een unieke kans voor de jeugd spelers van 16 tot 21 jaar. Er wordt namelijk een kwalificatie toernooi gehouden voor het PDC WK onder de 21. Er liggen  start bewijzen klaar voor het jeugd WK dat gehouden wordt tijdens het PDC WK tijdens de kerst dagen en begin januari. De finale zal gespeeld worden op 3 januari 2011. Spelers die geboren zijn tussen 04.01.1989 en 03.01.1995 mogen deelnemen aan de kwalificatie. Inschrijvings kosten zijn 20 euro. Meer informatie kan men vinden over inschrijvingen etc. op de website van PDC Europe onder het tabje U21 WC.

Mocht je je kwalificeren voor dit het jeugd WK heeft dit geen verdere gevolgen. Je hoeft geen lid te worden of wat dan ook om mee te mogen doen aan het WK. Mocht je dit toernooi uiteindelijk winnen dan ligt er een fantastische prijzen pot klaar plus een sponsor contract en een pro-tour pas voor de PDC!!

Mocht het je niet lukken om je in Nuland te kwalificeren is er nog een tweede kans en wel in Bad Nauheim bij Frankfurt. Daar wordt tijdens het players championship in het weekend van 23 en 24 oktober op zaterdag avond ook een kwalificatie toernooi georganiseerd voor het jeugd WK.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kan men gewoon in het nederlands een e-mail sturen naar de PDC Europe onder de link Contact op www.pdc-europe.net.