Home PDC Van Barneveld gooit meeste 100+ finishes van iedereen in 2021

Van Barneveld gooit meeste 100+ finishes van iedereen in 2021

PDC

Van Barneveld kent een wisselvallige comeback welke wordt afgewisseld met hoogte- en dieptepunten. Afgelopen week moest hij zich terugtrekken na het eten van bedorven voedsel en enkele weken daarvoor was Barney nog flauwgevallen op de PDC Super Series in Milton Keynes.

Maar zoals gezegd staan er ook hoogtepunten tegenover. Zo won de Nederlander 3 dagen na het behalen van zijn Tourkaart de Players Championship 3 en reikte hij voirge week zondag nog tot de kwartfinale in Duitsland.

Op weg naar die laatste 8 versloeg Barney Jamie Hughes, Brendan Dolan en Nathan Aspinall in een beslissende laatste leg. Hij wist Hughes te verslaan met een 50-finish terwijl zijn tegenstander op 20 stond te wachten en tegen Dolan gooide Barney 72 uit met de Noord-Ier op 36. Tegen Nathan Aspinall flikte hij het nog een keer met een 68-finish terwijl de Premier League speler op 25 stond te wachten.

Nu is duidelijk geworden dat Van Barneveld ook het hoogste slagingspercentage heeft van alle spelers berekend over heel 2021 als het aankomt op finishes van 99 en hoger.