Home Nederland Hoofdnieuws Van Barneveld krijgt eigen munt van Koninklijke Nederlandse Munt

Van Barneveld krijgt eigen munt van Koninklijke Nederlandse Munt

Raymond van Barneveld is geëerd met een eigen munt. De vijfvoudig wereldkampioen, die na het PDC WK 2020 zijn pijlen aan de wilgen hing, geeft via zijn social media aan dat hij een eigen munt krijgt.

Van Barneveld kreeg het nieuws woensdag te horen van Bart van Ravenswaaij, de financiële man van de Koninklijke Nederlandse Munt. De Hagenaar krijgt het eerste exemplaar overhandigd op 8 februari, als hij in AFAS Live voor eigen publiek afscheid neemt van zijn fans.

Voor geïnteresseerden: Helaas was de ‘Barney munt‘ online binnen een paar minuten uitverkocht en is dus niet meer te bestellen.

Van Barneveld:
“Het is een grote eer. Ik ben ongelooflijk trots dat ik een eigen munt krijg.”Ongelooflijk trots dat ik van de directeur van de Koninklijke Nederlands Munt dhr. Bert van Ravenswaaij te horen heb gekregen dat ik een eigen munt krijg… Royaldutchmint heel erg bedankt voor deze prachtige munt die ik officieel op 8 februari overhandigd ga krijgen in het AFASlive tijdens Barneydome #trots #eigenmunt #dankbaar #knm.nl.
PS: de munt was online binnen een paar minuten uitverkocht en is dus niet meer te bestellen”