Home PDC Van Duijvenbode en Noppert strijden om een plek naast Van Gerwen

Van Duijvenbode en Noppert strijden om een plek naast Van Gerwen

WILLIAM HILL WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2021, ALAXANDRA PALACE, LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 2 DANNY NOPPERT V CAMERON CAROLISSEN DANNY NOPPERT IN ACTION

Op dit moment is Dirk van Duijvenbode de tweede Nederlander op de PDC Order of Merit en dus ligt hij virtueel op koers om samen met Michael van Gerwen in actie te komen voor Nederland op de PDC World Cup of Darts.

Het verschil met Danny Noppert, die vorig jaar met Van Gerwen een duo vormde, ligt echter slechts 4.250 pond achter Aubergenius. Op de World Matchplay wordt vanaf dit weekend gestreden om veel prijzengeld en dus is dit een toernooi om de prestaties van de twee mannen extra in de gaten te houden.

Ondanks deze strijd kunnen de heren het prima met elkaar vinden. Sinds het einde van de Super Series 5 zitten ze nu al 2 weken samen in een appartement in Engeland om zo te voorkomen dat ze na het op- en neer reizen steeds in quarantaine zouden moeten.

Naast het voordeel dat Van Duijvenbode een voorsprong heeft van 4.250 pond heeft hij ook geen ponden te verdedigen van de afgelopen edities.