Michael van Gerwen ongeslagen in laatste 20 beslissende legs op Euro Tour PDC
PDC

Michael van Gerwen ongeslagen in laatste 20 beslissende legs op Euro Tour

Michael van Gerwen ongeslagen in laatste 20 beslissende legs op Euro Tour

Michael van Gerwen had het afgelopen weekend lastig tegen Ted Evetts die de score naar 5-5 wist te brengen in de kwartfinale van de German Darts Grand Prix.

De statistieken steunden de Nederlander echter in deze beslissende laatste leg en die lieten hem ook deze keer niet in de steek.

Voor de 20 keer op rij wist de nummer 1 van de wereld namelijk op de Euro Tour een beslissende laatste leg naar zich toe te trekken.

De laatste keer dat hij een beslissende leg verloor op de Euro Tour dateert namelijk alweer van 2014 toen hij de finale van de European Trophy met 6-5 verloor van Michael Smith.

Spelers die in die beslissende legs nog matchdarts misten om de nummer 1 van de wereld te verslaan waren onder andere Dyson Parody in 2016 met 3 pijlen, Peter Wright in 2018 met 1 pijl, Daryl Gurney in 2018 met 3 pijlen en Gerwyn Price eveneens in 2018 met 1 pijl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws