Van Gerwen over Peter Wright "hij moet leren zijn grote mond te houden" PDC
PDC

Van Gerwen over Peter Wright "hij moet leren zijn grote mond te houden"

Van Gerwen over Peter Wright "hij moet leren zijn grote mond te houden"

Van Gerwen haalde naar het winnen van de halve finale uit naar zijn rivaal Snakebite. Van Gerwen liet weten aan Darts Online "Peter speelde onder zijn niveau en heeft al wat wedstrijden overleefd, tegen mij speelde hij echt slecht, bedankt daarvoor.. Wright is een fantastische speler ik heb veel respect voor de man, altijd erg gevaarlijk. , zijn kracht ligt bij het darten. Hij zal waarschijnlijk nooit leren zijn (grote) mond te houden" hierbij refereerde Van Gerwen mede naar de van Wright.

Verder keek Michael van Gerwen kort vooruit naar de finale van zondagavond "Aspinall is een vechter, hij geeft nooit op. Ik zal op mijn best moeten zijn en de focus moeten behouden, hij zal tot de laatste pijl ervoor blijven gaan". Verder liet de Nederlander nog weten dat hij graag tegen een speler als The Asp speelt, de snelheid en vechtersmentaliteit liggen Van Gerwen wel. Hieronder het volledige interview van darts online.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws