Van Gerwen respectvol over Gary Anderson we noemen hem mister part-timer PDC
PDC

Van Gerwen respectvol over Gary Anderson we noemen hem mister part-timer

Van Gerwen respectvol over Gary Anderson we noemen hem mister part-timer

Na afloop van het eerste ronde duel tussen Mighty Mike en de 51-jarige The Flying Scotsman. Van Gerwen zei we noemen hem 'Mister part-timer' Anderson staat er om bekend weinig te spelen, hij is erg gevaarlijk als hij er zin in heeft. Al geruime tijd geleden besloot Anderson minder te gaan spelen, de Schot bezet nog altijd een plek binnen de order of merit top tien op plek negen. Inmiddels timmert Anderson op professioneel niveau al ruim 22 jaar aan de weg, in 2009 maakte hij de overstap naar de PDC. Anderson werd in 2015 en 2016 PDC World Champion en wist vele toernooien op zijn naam te zetten. In 2020 won hij zijn laatste titel een players championship, twee jaar eerder in 2018 won hij zijn laatste major de World Matchplay.

Ook in onderstaand interview met Phill Barrs sprak MvG respectvol over zijn oude rivaal Anderson "of Anderson nog majors gaat winnen is onzeker, we weten allemaal hoeveel talent Anderson heeft. Het is zijn keus om te doen waar hij zin in heeft, hij speelt al zo vreselijk lang in de tour dat het begrijpelijk is dat hij er minder voor doet of het genoeg is om nog te winnen weet ik niet. Anderson kan nog steeds van iedereen winnen maar hij heeft te weinig wedstrijd ritme. Ik hoop dat hij nog 10 jaar door zal gaan" sprak de Brabander respectvol over zijn Schotse collega.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws