Vincent van der Voort en Co Stompé zorgen voor oranjepret in UK PDC
PDC

Vincent van der Voort en Co Stompé zorgen voor oranjepret in UK

Vincent van der Voort en Co Stompé zorgen voor oranjepret in UK

Vincent van der Voort en Co Stompé hebben de Engelsen in de Dalton Cricket Club een avondje goed vermaakt met Hollands vertier. Het Nederlandse duo stond voor een zaal van 70 enthousiaste man en een paar aanwezigen mochten zelfs een pijltje gooien tegen de Nederlandse spelers. De avond was al vrij vroeg in het jaar geboekt en dat was de reden dat de winnaar van de publieksprijs Dartfreakz Award speler van het jaar bij de heren, Vincent van der Voort, vrijdag niet in levende live aanwezig kon zijn in D'n Beer in Rosmalen.

Er werd tijdens de avond een demo toernooi gespeeld en het aanwezige publiek mocht vragen stellen aan Stompé en Van der Voort en daar werd naar hartelust op geantwoord. Volgens organisator Glenn Higgins was het een mooie Nederlandse ervaring.

"Het was een geweldige avond. Beide spelers speelden goed en er werden veel grappen gemaakt met het publiek. We hadden het graag nog iets drukker gezien, maar er waren nog wat lokale evenementen die avond. We hadden stiekem op het dubbele gehoopt."

De avond was helemaal in sfeer aangekleed met oranje tafelkleden, oranje vlaggen en oranje ballonnen en het schijnt dat Co Stompé en Vincent van der Voort zich allebei prima vermaakt hebben. Ze vonden de regio leuk en kunnen niet wachten om terug te keren, zo vertrouwde de organisatie toe aan de Engelse krant North-West Evening Mail.

Op zaterdag speelden Co Stompé en Vincent van der Voort ook nog eens een demo toernooi in het Engelse Workington tegen Mervyn King en Arron Monk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws