Vincent van der Voort: “Ik heb die nacht daarna nog uren liggen woelen” PDC
PDC

Vincent van der Voort: “Ik heb die nacht daarna nog uren liggen woelen”

Vincent van der Voort: “Ik heb die nacht daarna nog uren liggen woelen”

Van der Voort zat gisterenavond weer in de studio van RTL 7 om commentaar te geven op de partijen die op het scherm voorbij komen. Dat hij uiteraard liever nog gewoon op het podium van de Grand Slam of Darts had gestaan liet hij weten in de uitzending. Hij miste maar liefst 7 wedstrijdpijlen tegen Raymond van Barneveld maar hij liet alle kansen desondanks onbenut liggen en zag de winst alsnog naar zijn landgenoot gaan.

Vincent van der Voort bij RTL 7: "Ik heb uren liggen woelen. Raymond gooide eigenlijk echt een puddingleg, maar hij pakt hem wel. Dat doet pijn. De eerste wedstrijd tegen Thornton was goed maar tegen Van Barneveld laat ik het helemaal liggen. Die wedstrijd moet je gewoon winnen en als dat niet lukt, dan ga je je afvragen hoe dat komt. Ik ging die avond vrij vroeg naar bed, maar om 01:00 uur werd ik wakker en tot 05:00 uur lag ik te malen. Dan zie je de matchdarts nog 100 keer voorbijkomen. Het deed echt zeer. Ik voelde me net Al Bundy. Het was echt heel zuur.”

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws