Voorbeschouwing WGP dag 3 met o.a. Van der Voort tegen Dolan PDC
PDC

Voorbeschouwing WGP dag 3 met o.a. Van der Voort tegen Dolan

Voorbeschouwing WGP dag 3 met o.a. Van der Voort tegen Dolan

Vanavond staan de eerste wedstrijden van de tweede ronde van de World Grand Prix 2012 op het programma. Hierbij zullen we Vincent van der Voort in actie zien komen tegen Brendan Dolan in de openingspartij van de avond rond de klok van 20:00 uur. Dolan wist vorig jaar voor een sensatie te zorgen door de eerste en tot op heden enige 9-darter live op tv te gooien in een dubbel-in en dubbel-uit systeem. De andere Nederlander die nog in het toernooi zit is Michael van Gerwen. Hij zal het morgenavond in de derde partij van de avond opnemen tegen Adrian Lewis.

Speelschema tweede ronde dag 1:
Brendan Dolan v Vincent van der Voort
Justin Pipe v Kevin Painter
Phil Taylor v Robert Thornton
Mervyn King v Dave Chisnall

Brendan Dolan v Vincent van der Voort
Vincent van der Voort opent de tweede ronde van de World Grand Prix en zal hierbij aan de bak moeten. Het dubbel-in en dubbel-uit systeem ligt zijn opponent wel. Vorig jaar wist Brendan Dolan de perfecte leg te gooien tijdens de World Grand Prix 2011.

Justin Pipe v Kevin Painter
Er staan slechts vier wedstrijden op het programma maar dit betekent niet dat de avond vroeg klaar is. Justin Pipe zit nog in het toernooi en het langzaam spel dat hij speelt zou de verwachte begintijden van de daaropvolgende partij weleens in gevaar kunne brengen. Kevin Painter zal zijn best doen om de partij in niet al te lange tijd naar zich toe te trekken.

Phil Taylor v Robert Thornton
The Power kent de laatste weken een mindere periode en enkele kritische media schrijven Phil Taylor langzaamaan af. Robert Thornton hoopt hier zijn voordeel uit te halen maar zoals Taylor wel vaker hard heeft teruggeslagen zou dit voor hem zover de motivatie kunnen zijn om weer tot ongekende hoogte te reiken.

Mervyn King v Dave Chisnall
De avond wordt afgesloten door twee spelers die weleens voor vuurwerk kunnen gaan zorgen. Het tempo dat de heren spelen ligt elkaar wel en zodra de concentratie er is en beiden raken in een flow dan kunnen het aantal 180-ers wel eens hoog uitvallen. Na iedere leg dient er echter wel weer met een dubbel te worden begonnen en het is de vraag of dit van invloed kan zijn op deze mannen.

Toernooicenter World Grand Prix 2012
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws