Voorbeschouwing World Matchplay “Kwartfinales vanaf 14:00 uur” PDC
PDC

Voorbeschouwing World Matchplay “Kwartfinales vanaf 14:00 uur”

Voorbeschouwing World Matchplay “Kwartfinales vanaf 14:00 uur”

De World Matchplay is aangekomen bij de kwartfinales welke, in tegenstelling tot de afgelopen dagen, van start zullen gaan met een middagsessie. Simon whitlock en Andy Hamilton zullen om 14:00 uur tegen elkaar aantreden om te strijden voor een plaats bij de laatste 4. Aansluitend komen Adrian Lewis en Mark Webster in actie rond de klok van 15:30 uur waarna de eerste twee halve finalisten bekend zullen zijn.

In de avondsessie kan er eveneens vuurwerk worden verwacht. Raymond van Barneveld zal vanaf 20:00 uur aan de oche verschijnen in een poging om James Wade van het podium te sturen en daarna zullen Phil Taylor en Wes Newton gaan strijden om de laatste beschikbare plek bij de laatste 4.

Kwartfinales, best of 31 legs
14.00 - Simon Whitlock v Andy Hamilton
15:30 - Adrian Lewis v Mark Webster

20.00 - Raymond van Barneveld v James Wade
21:30 - Phil Taylor v Wes Newton

In aanloop naar de kwartfinales heeft de PDC dit programmaboek gepubliceerd. De wedstrijden zijn weer live te volgen op www.rtl7darts.nl en vanavond vanaf 22:00 uur zal ook de televisiezender van RTL7 in het teken staan van de World Matchplay.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws