Home PDC Premier League of Darts deelnemers bekend: Whitlock krijgt Wildcard

Premier League of Darts deelnemers bekend: Whitlock krijgt Wildcard

Simon Whitlock heeft een wildcard gekregen voor de Premier League of Darts. Hij heeft dit te danken aan zijn sterke run op het afgelopen PDC WK. Hij wist de finale te halen en versloeg onderweg niet de minste namen. Hij versloeg o.a. Colin Osborne, Raymond Van Barneveld, James Wade en Terry Jenkins. Whitlock kreeg de Wildcard van Sky Sports en gaf aan daarmee in de wolken te zijn.

Simon: “Ik ben heel blij. Ik heb de Premier league vaker op tv gezien maar om een wildcard hiervoor te ontvangen is een grote eer.”

“Ik heb genoten van elke minuut op het podium tijdens het PDC WK en wil laten zien dat ik thuis hoor tussen spelers als van Barneveld, Wade en Taylor. Ze hebben me vertelt dat de sfeer geweldig is tijdens de Premierleague of Darts en ik kan niet wachten om dit te ervaren vanaf 11 februari,” aldus Simon Whitlock. 

We zullen Whitlock dus vanaf 11 februari in actie zien op de Premier League of Darts. Hij zal zich hier gaan meten met de top van de wereld en iedere week voor volle zalen gaan spelen. De zes geplaatste spelers zijn Phil Taylor, Raymond van Barneveld, James Wade, Mervyn King, Terry Jenkins en Ronnie Baxter. Adrian Lewis valt dus net buiten de boot en zal moeten hopen op een wildcard voor dit evenement. Er zal binnenkort nog één wildcard uitgedeeld worden en dan zal het deelnemersveld voor de Premier League of Darts 2010 compleet zijn.