Whitlock trots op australische Snooker held PDC
PDC

Whitlock trots op australische Snooker held

Whitlock trots op australische Snooker held

Simon Whitlock heeft laten weten dat hij enorm trots is op Neil Robertson. Landgenoot Robertson wist afgelopen maand het WK Snooker op zijn naam te schrijven en Whitlock liet weten enorm trots te zijn op zijn landgenoot, verder voegde hij er nog aan toe dat hij zelf ook graag een wereldtitel wil winnen. "Het was gewoonweg briljant," zei Whitlock. "Dat een Australiër het WK Snooker wint betekend waarschijnlijk meer dan dat ik het WK Darts zou winnen. Ik ben trots op hem, ik kende hem voorafgaand aan het toernooi nog niet zo goed maar ik heb elke partij met veel plezier gekeken. Alle inspiratie is goed en wat hij voor mekaar heeft gekregen is fantastisch," aldus Whitlock.

We weten allemaal dat Simon Whitlock op het begin van dit jaar al de finale wist te bereiken van het WK. Helaas moest hij na een fantastisch WK zijn meerdere erkennen in Phil Taylor waardor hij runner-up werd. Tijdens zijn BDO periode wist hij ook al de finale van de Lake Side te bereiken, hier bleek Mark Webster in een zeer spannende finale te sterk. Whitlock is er daarmee al een aantal keer dichtbij geweest en de vorm die hij de laatste tijd laat zien geeft natuurlijk goede hoop voor de toekomst.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws