Home PDC Zeven Nederlanders reizen af naar het Engelse Swindon

Zeven Nederlanders reizen af naar het Engelse Swindon

Komend weekend zullen de eerste vloertoernooien in Engeland gespeeld worden, namelijk in Swindon. Eerst zal er op zaterdag een Players Championship afgewerkt worden en op de zondag zal de 1e UK Open Regional Final gespeeld worden.  Er zullen zeven Nederlanders afreizen naar het Engelse Swindon. Roland Scholten, Michael van Gerwen, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Co Stompe, Bryan de hoog en Mareno Michels zullen allemaal gaan deelnemen. Raymond van Barneveld en Toon Greebe zullen niet actie komen komend weekend.

Verder is opvallend dat Chris Mason naar lange tijd weer zijn opwachting zal maken. De Engelsman die lange tijd uitgeschakelt was met een schouder blessure zal komend weekend op beide dagen van de partij zijn. Mason die de laatste tijd veelvuldig te horen was op de tv om live verslag te doen van verschillende wedstrijden zal voor het eerst dit jaar weer een toernooi gaan gooien.

Ook Andy Fordham gaat weer een poging wagen, de Engelsman die sinds zijn overstap van de BDO nog niet echt indruk heeft kunnen maken zal ook op zaterdag en zondag van de partij zijn. Fordham gooide kort geleden nog mee bij de koppels van de Dutch Open.

De grote namen die we verder zullen zien zijn o.a. Adrian Lewis, Alan Tabern, Andy Hamilton, Colin Lloyd, Colin Osborne, Gary Anderson, James Wade, John Part, Mark Walsh, Mark Webster, Mervyn King, Simon Whitlock, Terry Jenkins en Steve Beaton.

Phil Taylor zal er dus niet bij zijn, hij gaf na zijn 1e Premier League of Darts wedstrijd van dit jaar ook aan dat hij minder vloertoernooien zal spelen dit jaar. De hoeveelheid wedstrijden die hij vorig jaar gespeeld had zouden hem gaan opbreken als hij dat dit jaar weer zou gaan doen.

We zullen gedurende het weekend weer regelmatig updates plaatsen van beide events op dartfreakz.