Home PDC Zeven Nederlanders verzekert van deelname aan de UK Open

Zeven Nederlanders verzekert van deelname aan de UK Open

MarenoMichelsZAMI_DF

Maar liefst 7 Nederlanders zullen er deelnemen aan de UK Open dat van 2 tot 5 juni zal worden gespeeld in Bolton. Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Co Stompe, Jelle Klaasen, Michael van Gerwen, Roland Scholten en Mareno Michels zullen allen afreizen naar Bolton voor dit grootschalige toernooi. Maar liefst 108 spelers hebben zich geplaatst via de UK Open Order of Merit waarbij er aansluitend nog 64 amateur qualifiers deelnemen aan de voorrondes. Een totaaloverzicht van de spelers die zich hebben geplaatst en hun posities op de UK Open Order of Merit vind je hier.

Co Stompe en Mareno Michels zullen in de eerste ronde aantreden terwijl Michael van Gerwen, Jelle Klaasen en Roland Scholten in de tweede ronde het toernooi instromen. Op basis van de geboekte resultaten tijdens de UK Open qualifiers zullen Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort pas in de derde ronde van het toernooi in actie komen. Naast de Nederlandse delegatie worden onze zuidenburen ook vertegenwoordigd. Rocco Maes zal trachten de eer voor België hoog te houden en hij zal deelnemen vanaf de eerste ronde.

Op donderdag 12 mei zal de loting worden gehouden en het toernooi zal van 2 tot 5 juni gratis en live te bekijken zijn op RTL7Darts.nl.
.