3e Super Ranking Oranjebar is prooi voor Willy van de Wiel Ranking nieuws
Ranking nieuws

3e Super Ranking Oranjebar is prooi voor Willy van de Wiel

3e Super Ranking Oranjebar is prooi voor Willy van de Wiel

Gisterenavond was de Oranjebar weer het toneel van de 2e serie Super Ranking toernooien. Toernooi nummer 3 om precies te zijn, en voor verandering weer een aantal nieuwe gezichten waaronder Willy van de Wiel en Benito van de Pas die de toeschouwers vuurwerk voorschotelden door met zijn tweeën in totaal 29 keer een 180-er te gooien. Verder dient vermeld te worden dat lijstaanvoerder Bobby Biemans niet aanwezig was zodat zich misschien weer een nieuwe koploper aandient.

De verrassingsfactor van gisterenavond was dat het toernooi werd begonnen met een poulesysteem waardoor iedereen wat vaker kon spelen en het meedoen ook aantrekkelijk was voor de wat mindere goden. Aardige bijkomstigheid was dat het lot bepaalde dat bijna alle grootheden bij elkaar in de poule zaten. Uiteindelijk bleven Willy van de Wiel, Benito van de Pas, Arthur van Heeswijk en Patty van de Wiel (Hoera, eindelijk een vrouw) over om via kruisfinales te beslissen wie de finale zou spelen om deze editie te winnen. De finale bleek vandaag weggelegd voor Willy van de Wiel en Benito van de Pas en werd gewonnen door Willy. Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 03 januari 2012. Inschrijving á € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws