Home Ranking nieuws 6e Speelweek Rijnmond Darts Eredivisie seizoen 2010/2011

6e Speelweek Rijnmond Darts Eredivisie seizoen 2010/2011

RijnmondDartsEredivisie2010_2011

De wedstrijd van de week ging tussen Zo Dannnn en The B Bull Dog’s. Beide teams tonen elk seizoen goede resultaten en bevinden zich meestal boven de middenmoot. The B Bull Dog’s hebben wat wisselingen gehad in het team, maar neemt niet weg dat men altijd blijft presteren tegen de kleinere teams. Zo Dannnn maakte grote stappen in vergelijking met vorig seizoen en zij spelen duidelijk voor de derde plaats dit seizoen.

Uitslagen 6e speelweek

The Crusaders – Cobra = 1-8
Vorige week pakte Helden van ’t Hof zeven punten tegen The Crusaders. Ditmaal wisten The Crusaders slechts één punt te behalen tegen de titelverdediger. Het enige punt werd behaald in de koppels door Carlo Malta en Peter Smits. Cobra houdt de vorm goed vast wat telkens resulteert in een ruime overwinning.

The Busters – Helden van ’t Hof = 2-7
Het uitspelende team zorgde weer voor solide spel en deze week werd er slechts een single en een koppel verloren tegen The Busters. Het is goed te zien dat Jan Karel en Bryan de Hoog in goede vorm zijn en dit zal ook nodig zijn in de strijd voor het kampioenschap.

The Flinstones – Greyhounds 1 = 4-5
Een opmerkelijk resultaat tussen deze twee middenmoters, waar uiteindelijk de teamronde beslissend was. Het talentteam van The Flinstones laat hier en daar punten liggen, maar zorgen ondanks dat voor goede resultaten. Andrew Helsemans mag betiteld worden als de beste speler van de Papendrechters en zal in deze vorm van zich laten spreken de komende maanden.

Tijdloos 1 – Undutchables = 5-4
Degradatiekandidaat Tijdloos 1 heeft gezorgd voor een mooi resultaat tegen het nieuw opgerichte team Undutchables. Ditmaal met Ben Michels in de basis zagen de Undutchables een 2-3 voorsprong veranderen in een 5-3 achterstand. Zo blijft de strijd onderin ook spannend, aangezien ook de concurrenten punten wisten te pakken deze week.

Havenzicht 2 – Flakkee United = 2-7
Martin Jongejan kon voor het eerst dit seizoen in aktie komen voor Flakkee United en dan ziet men toch dat het team dan uit ander hout gesneden is. Brian Rufi wist nog wel zijn single te winnen voor Havenzicht 2, maar na de singles was het toch echt 1-3 voor de Flakkeese delegatie. Daarna ging het kaarsje uit bij Havenzicht 2 en denderde United door naar een mooie 2-7 overwinning.

Les Draguers – Echt Alles = 6-3
Echt Alles mag zich nu serieus zorgen gaan maken over degradatie, want de andere degradatiekandidaten zorgde voor een puntencircus deze week. Toch worden er flink wat singles gewonnen de afgelopen wedstrijden. Waar het spaak loopt is duidelijk in de koppels.

Zo Dannnn – The B Bull Dog’s = 5-4
Vooraf gezien werd dit duel betiteld als “de Wedstrijd van de Week”. Dit was dan ook echt een strijd tussen twee teams. Vrijwel gelijkwaardig en talentvol. The B Bull Dog’s wisten slecht één single te winnen, maar in de koppels waren de rollen omgekeerd en moest uiteindelijk de teamronde beslissing brengen in deze wedstrijd. Zo Dannnn was scherper in deze ronde en wist toch nog de overwinning binnen te halen.

Tussenstand:
1. Cobra 47 punten
2. Helden van ’t Hof 46 punten
3. Zo Dannnnn 39 punten
4. Greyhounds 1 32 punten
5. The Crusaders 30 punten
6. The Flinstones 28 punten
7. The B Bull Dog’s 26 punten
8. Les Draguers 24 punten
9. Flakkee United 22 punten
9. Undutchables 22 punten
11. Havenzicht 2 20 punten
12. Tijdloos 1 15 punten
13. The Busters
14 punten
14. Echt Alles 11 punten

180 scores:
10x Dick van Dijk Cobra
9x Raymond v.d. Ende The B Bull Dog’s
8x Michael van Dijk Tijdloos 1
8x Stefano van Engelen The Busters
8x Andrew Helsemans The Flinstones
8x Jan van der Rassel Greyhounds 1

Hoogste finish:
167 Ardy Jongenelen Greyhounds 1
158 Peter v.d. Rijt Les Draguers
152 Jeffrey Stigter Les Draguers
150 Dick van Dijk Cobra

Wedstrijdschema Speelweek 7:
Dinsdag Flakkee United – The Flinstones
Dinsdag Undutchables – The Crusaders
Woensdag The B Bull Dog’s – Les Draguers
Woensdag Cobra – The Busters
Woensdag Echt Alles – Tijdloos 1
Donderdag Helden van ’t Hof – Havenzicht 2
Vrijdag Greyhounds 1 – Zo Dannnn (Wedstrijd v.d. week)

Tekst: razende reporter