Aanvullende informatie Hemeco Super Darts Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Aanvullende informatie Hemeco Super Darts Ranking

Aanvullende informatie Hemeco Super Darts Ranking

Op woensdag 8 september start de Hemeco Super Darts Ranking. Bij de organisatie, café Bachus zijn enkele vragen binnengekomen. Om onduidelijkheden weg te nemen wil de organisatie twee meest gestelde vragen verduidelijken.

1) Spelers die zich na 20 toernooien plaatsen voor de eindranking van Home4Darts, maar die zich al op een andere wijze geplaatst hebben voor de WInmau World Masters en de play offs voor de Lakeside, zullen alsnog niet gekwalificeerd zijn voor de Home4Darts eindranking. Ook spelers die in de loop van de ranking zich inschrijven bij de PDC / PDPA (of al ingeschreven stonden) zullen alsnog niet gekwalificeerd zijn. Voor de spelers die eventueel via deze regel afvallen, zullen de volgende op de ranking (nr. 9, 10 enz) gekwalificeerd worden.

2) De eindstand na 20 toernooien is bepalend voor de kwalificatie voor zowel de eindranking in cafe Bachus (hoogste 16) als de eindranking van Home4Darts (hoogste 8), het is dus niet zo dat de hoogste 8 van de eindranking in cafe Bachus zich kwalificeert voor de Home4Darts ranking. In onze ogen zijn diegene die na 20 toernooien op een kwalificatie plaats staan, daar het meeste recht op hebben.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws