Home Ranking nieuws Ahmad Ahmaddy wint 3e Cashino-ranking in Café de Vrijbuiter

Ahmad Ahmaddy wint 3e Cashino-ranking in Café de Vrijbuiter

winnaarkopie-ahmed

Afgelopen zondag werd in Café de Vrijbuiter te Apeldoorn de 3e ranking in een reeks van 12 Cashino-rankings gespeeld met een totale prijzenpot van bijna 4000 euro. Ondanks de geweldige temperatuur buiten wisten toch nog 22 darters de weg te vinden naar het café aan het Schubertplein.
Over het niveau viel niets te klagen, er viel maar liefst 24 keer een 180 score te noteren en 13 keer een 100+ finish. Beide categorieën zijn belangrijk voor de eindranking aangezien degene met de meeste per categorie 50 euro in zijn zak mag steken.

We begonnen zoals gewoonlijk met de poulefase waar er een paar flink zware poules geloot werden. Na de poules kregen we een buffet voorgeschoteld van eigenaar Tokan Ata en konden we in deze pauze genieten van de partij tussen Mighty Mike en Jelle Klaasen in Duitsland. Na deze partij en het buffet gingen we verder met de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde was het uiteindelijk Klaas Veneberg die met 4-1 te sterk was voor Jordy van Vliet.

Dan de winnaarsronde; hierin hadden we een herhaling van de finale van de dag ervoor tijdens het PGdarts Open, namelijk Ahmad Ahmaddy tegen Jeffrey Bekema. Ahmad wist onderweg te winnen van o.a. Ronald Lenderink en Michel van der Horst en wist maar liefst 7 keer de maximale score te gooien. Jeffrey bereikte de finale door overwinningen op o.a. Christian Kist, Friedo van Vliet en Michael Stoeten.
In een ongelooflijke finale met hoog niveau wist Ahmad uiteindelijk een 5-1 achterstand in een 6-5 overwinning om te buigen. Chapeau!
Hierbij wil de organisatie en Café de Vrijbuiter iedereen bedanken voor de gezellige dag en hopen jullie weer te zien op de 4e ranking, en die is a.s. zondag 14 juli, aanvang is om 13.00 uur.

Hieronder volgen nog de uitslagen vanaf de kwartfinales.
 
Verliezersronde:
 
Jordy van Vliet – Glenn Holtman 3-0
Michel Harskamp – Danny Veugelink 3-2
Stephennie van Hierden – Timo de Graaf 0-3
Klaas Veneberg – Pieter van Dijk 3-1
 
Jordy van Vliet – Michel Harskamp 3-0
Timo de Graaf – Klaas Veneberg 2-3
 
Jordy van Vliet – Klaas Veneberg 1-4
 
 
Winnaarsronde:
 
Michel van der Horst – Ahmad Ahmaddy 3-5
Ronald Lenderink – Harold van Melsen 5-2
Michael Stoeten – Mark Lieftink 5-2
Friedo van Vliet – Jeffrey Bekema 5-0
 
Ahmad Ahmaddy – Ronald Lenderink 5-3
Michael Stoeten – Jeffrey Bekema 1-5
 
Ahmad Ahmaddy – Jeffrey Bekema 6-5