Home Ranking nieuws Ahmad Ahmaddy wint Vrijbuiter Cashino Darts Ranking

Ahmad Ahmaddy wint Vrijbuiter Cashino Darts Ranking

IMG_8919

Na 15 toernooien was het eindelijk de dag waarop de beslissing zou vallen wie zich Cashino Vrijbuiter Ranking kampioen 2011 mocht noemen. Vandaag moeten we het doen met een deelnemersveld waaraan spelers ontbreken vanwege deelname aan de Open Tsjechie ( Michel vd Horst, Deniz Armut).

Wie wel van de partij was, en toch aanwezig bij de Open Tsjechie, was Remon Hurrebrink de man die op de Zuiderduin Masters gaat spelen. Hij was die zaterdagnacht speciaal teruggekomen uit Tsjechie waar hij de laatste 64 haalde om vandaag toch de finaledag mee te kunnen maken. In Tsjechie verloor Remon nipt met 4-3 van de Tsjechische nummer 1 in het, daar razend populaire, softtip darten.

Om 16.00 uur begon het toernooi met 26 deelnemers verdeeld over zes poules, vier poules van 4 spelers en twee poules van 5 spelers.

16 spelers gingen door naar de finalesheet bij de winnaars, terwijl in de verliezersronde 10 deelnemers overbleven.

 Er werden weer enkele 180-ers gegooid: Ahmed Ahmaddy 6 x; Roberto Din Natale en Bas Neussink 2x; Dennis van Luttikhuizen, William van Luttikhuizen, Jan de Graaf, Henk van Es, Boy van Veluwe, Jeffrey Bekema, Remon Hurrebrink en Quin Wester 1x

De 100+ finishes vielen wat tegen: William van Luttikhuizen, 109 en 146; Ahmad Ahmaddy 120; Bas Neussink 112; Rene van Randwijk 110

Uitslagen winnaars ronde:

Kwartfinales:

Bubba Trevore – Joop Wallenburg 5-0

Ahmad Ahmaddy – William Luttikhuizen 5-0

Tokan Ata – Jeffrey Bekema 4-5

Remon Hurrebrink – Bas Nuesink 5-0

Halvefinales:

Bubba Trevore – Ahmad Ahmaddy 2-6

Jeffrey Bekema – Remon Hurrebrink 4-6

Finale:

Ahmad Ahmaddy – Remon Hurrebrink 2-0 (sets: 3-0; 3-0)

 

Verliezersronde:

Halve finales:

Jeroen Bremer – Daniel Lijnsvelt 1-4

Niels Klopman – Quin Wester 0-4

Finale:

Daniel Lijnsvelt – Quin Wester 0-4