Ahmady wint goed bezette 4e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Ahmady wint goed bezette 4e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking

Ahmady wint goed bezette 4e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking

Veel bekende namen zoals Ron Meulenkamp, Michel van de Horst, Mark Lieftink, Ahmad Ahmady, John de Kruyf, Fred van Kommer (winnaar 2e voorronde), Jermaine Wattimena en Nederlandskampioenen 1e divisie Jeffrey Bekema en Martijn Kleermaken waren aanwezig. Doe hier een aantal “nieuwe” gezichten (oa Jess van Kamp, Jan Willems, Remco Lieftink, Frank Hoelen, Pascal Koelemeyer, Rutger Gessen en enige dame Asley Hoeven) en plaatselijke helden bij en je hebt met 40 inschrijvingen genoeg ingrediënten om top darten te zien in Apeldoorn.

Al gelijk in de poules waren er wedstrijden van een hoog niveau en moest er flink gestreden worden om een plek in de winnaarsronde. Na iets meer dan 3 uur waren de poule wedstrijden al gespeeld en kon de knock-out fase van de winnaars- en verliezersronde beginnen.

In de winnaarsronde waren het uiteindelijk Martijn Kleermaker en Ahmad Ahmady die mochten gaan strijden om de 1e plaats. Beide heren speelden de hele dag zeer sterk en waren dodelijk op hun finishes. Martijn wist onderweg naar de finale oa te winnen van John de Kruyf,Ron Meulenkamp en Jeffrey Bekema. Ahmad versloeg achtereen volgens Jermaine Wattimena, Robert Di Natale en Michel van de Horst.
De finale gaf helaas niet het vuurwerk waar van te voren op gehoopt werd. Het was Ahmad die sterk bleef finishen en de finale met 5-1 wist te winnen.

In de verliezersronde ging de finale uiteindelijk tussen Jan Willemsen en Michel Harskamp. Jan versloeg op weg naar de finale oa, Rene Hoegen en Casper te Horst. Michel wist op zijn beurt Mahmut Hasturk, Bram Scheerder te verslaan.
Ook deze finale werd helaas geen gelijk op gaande strijd. Het was Michel die deze dag duidelijk te sterk was voor Jan en de finale met 4-1 winnend wist af te sluiten.

Een zeer geslaagde dag met een zeer sterk deelnemersveld en mooie en spannende wedstrijden. Wil je ook een keer meedoen? Dan kan en wel op vrijdag 10 augustus. Dan is namelijk de volgende Cashino Vrijbuiter Ranking. Aanvang 20.00 uur inschrijven tot 19.50 uur. Tot dan beste mensen!!!!

Hieronder de uitslagen vanaf de kwartfinales en de 180’ers en hoge finishes.

Winnaarsronde:
Kwartfinales:
Michel vd Horst – Fred van Kommer 3-1
Roberto Di Natale – Ahmad Ahmady 0-3
Ron Meulenkamp – Martijn Kleermaker 1-3
Jess van de Kamp – Jeffrey Bekema 0-3

Halve finales:
Michel vd Horst – Ahmad Ahmady 0-4
Martijn Kleermaker – Jeffrey Bekema 4-2

Finale:
Ahmad Ahmady – Martijn Kleermaker 5-1

Verliezersronde:
Kwartfinales
Michel Harskamp – Mahmut Hasturk 2-1
Bram Scheerder – Stefan Berenfinger 2-0
Rene Hoegen – Jan Willemsen 0-2
Remon de Harder – Casper ter Horst 1-2

Halve finales:
Michel Harskamp – Bram Scheerder 3-2
Jan Willemsen – Casper ter Horst 3-2

Finale:
Michel Harskamp – Jan Willemsen 4-1

180’ers:
3x: Martijn Kleermaker/Ahmad Ahmady/Michel vd Horst
2x: Bram Scheerder/Martin Nijmeyer/Ron Meulenkamp/Friedo v Vliet/Jeffrey Bekema
1x: Jan Willems/John de Kruyf/Chris Reykeboer/Mahmut Hasturk/Bas Neusink/Michel Harskamp/ William v Luttikhuizen/Rene Hoegen/Frank Hoellen/Fred v Kommer.

100+ finishes:
Yordy Krassenberg 154
Jan Willemsen 130
Ron Meulenkamp 127
Michel vd Horst 121
Bob Verduyn 120
Fred van Kommer 119/100/100

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws