Ahmaddy wint in finale van Jelle op 5e Cashino Vrijbuiter Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Ahmaddy wint in finale van Jelle op 5e Cashino Vrijbuiter Ranking

Ahmaddy wint in finale van Jelle op 5e Cashino Vrijbuiter Ranking

Afgelopen vrijdag stond alweer de 5 voorronde op het programma. Om vanavond als winnaar uit de bus te komen, moest je een sterke avond hebben en oa de volgende spelers verslaan: Bjorn Bakker, Bert Boerkamp, Ronald Lenderink, Tokan Ata, Jelle Klaasen en niet te vergeten te plaatselijke outsiders, Michel Harskamp, Arthur Koevermans, William van Luttikhuizen en mogelijk zelfs good old Collin de Roo.

Het waren uiteindelijk Ahmad Ahmaddy en Jelle Klaasen die dit voor elkaar kregen en zich wisten te plaatsen voor de finale. Ahmad plaatste zich door overwinningen in kwartfinale op Bert Boerkamp en door in een zeer spannende halve finale William van Luttikhuizen te verslaan. Jelle won in de kwartfinale van Arthur Koevermans en in de halve finale moest Ronald Lenderink zijn meerder erkennen in Jelle.

Voordat de finale begon, werd er eerst nog gestreden om de 3e plaats tussen Ronald en William. Het was William die deze keer met een 4-1 overwinning de 3e plek op eiste. De finale (best of 9) tussen Ahmad en Jelle werd een zeer spannende strijd van hoog niveau.

Het was Ahmad die sterk uit te startblokken kwam en snel een 2-0 voorsprong nam. Maar Jelle zou Jelle niet zijn als hij niet een paar briljante finishes liet zien. Nadat hij voor 2-1 nog 126 miste (en deze leg wel won) gooide hij 142 en 126 uit (15 darters) om al snel weer een 3-2 voorsprong te nemen. Na wat gemiste dubbels over en weer wist Ahmad er toch weer 3-3 van te maken en met een 100 finish (15 darts) trekt Ahmad ook leg 7 naar zich toe. Jelle gooit weer een goede 8e leg. Hij mist net weer een hoge finish (144) maar wint vervolgens met dubbel 6 deze leg. De laatste leg moet de beslissing brengen. Het wordt uiteindelijk Ahmad die wederom met een 15 darter de winnaar wordt van deze voorronde. Een prachtige spannende finale van hoog niveau van beide heren.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden om de 1e t/m 3e plek. Het was Michel Harskamp die hier de 3e plaats (en de hoogste finish van de avond 150) opeiste ten koste van Tokan Ata.

De finale ging tussen Robert Di Natale en Raymon de Harder. Robert won onderweg van Alex Smink en Tokan Ata. Raymond wist op zijn beurt Stefan Berenfinger en Michel Harskamp te verslaan.

In die finale bleek Roberto net een maatje te groot en wist deze met 3-0 te winnen.

Een zeer geslaagde avond met darten van een hoog niveau. Ook een voorronde mee spelen in cafe de Vriibuiter? Dat kan al heel snel namelijk Zaterdag 18 augustus. Aanvang 20.00 uur Inschrijven tot 19.50 uur.

Hieronder alle uitslagen vanaf de kwartfinales + 180érs (28 keer) en 100+ finishes (11x) op een rijtje:

Winnaarsronde:

Kwartfinale:

Bert Boerkamp – Ahmad Ahmaddy 0-3

Bjorn Bakker – William van Luttikhuizen 1-3

Ronald Lenderink – Daniël Lijnsvelt 3-0

Jelle Klaasen – Arthur Koevermans 3-0

Halve finale:

Ahmad Ahmaddy – William van Luttikhuizen 4-3

Ronald Lenderink - Jelle Klaasen 2-4

3e plaats:

Ronald Lenderink – William van Luttikhuizen 1-4

Finale:

Ahmad Ahmaddy – Jelle Klaasen 5-4

Verliezerronde

Kwartfinale

Robert Di Natale – Alex Smink 2-0

Tokan Ata – Dennis van Luttikhuizen 2-0

Stefan Berenvinger - Raymond de Harder 0-2

Debbie Velthuis – Michel Harskamp 0-2

Halve finale

Robert Di Natale - Tokan Ata 2-1

Raymond de Harder – Michel Harskamp 2-1

3e plaats

Tokan Ata - Michel Harskamp 0-3

Finale:

Roberto Di Natale – Raymond de Harder 3-0

180érs:

Ahmad Ahmaddy 6x

Jelle Klaasen 5x

William van Luttikhuizen 5x

Bjorn Bakker 4x

Ronald Lenderink 3x

Daniël Lijnsvelt 3x

Bert Boerkamp 1x

Raymond de Harder 1x

100+ finishes:

Michel Harskamp 150

Jelle Klaasen 142/140/126

Daniël Lijnsvelt 120

Ahmad Ahmaddy 113/100

William van Luttikhuizen 111/110/100

Stefan Berenfinger 100

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws