Andy Donkers de sterkste in 3e editie Super Ranking Oranjebar Ranking nieuws
Ranking nieuws

Andy Donkers de sterkste in 3e editie Super Ranking Oranjebar

Andy Donkers de sterkste in 3e editie Super Ranking Oranjebar

Onder leiding van Andy Donkers werd de Oranjebar Super Ranking gisteren door de spelers van SLN Oranjebar 2 gebruikt als extra trainingsavond. Maar liefst 5 spelers - Harm Kuipes, Dennis Klamer, Nico Thissen, Eric Barten en Andy - waren vertegenwoordigt en zij bonden de strijd aan met o.a. nieuwe gezichten als Andre Steenbakkers, Martien Dekker en Berry Haams. Vanwege het aantal deelnemers werd deze avond een dubbel knock-out format gespeeld die resulteerde in een finale tussen Andy Donkers en Dennis Klamer. Beide teamgenoten gaven elkaar niets toe en de winst ging uiteindelijk naar Andy die hiermee aansluiting krijgt in de top 5 van de ranking.

Klik hier voor de tussenstand. De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 4 oktober. Inschrijving van 6 euro kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws