Benito van de Pas ook niet te stoppen op 7e drukbezette dinsdagranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Benito van de Pas ook niet te stoppen op 7e drukbezette dinsdagranking

Benito van de Pas ook niet te stoppen op 7e drukbezette dinsdagranking

Veel lovende woorden zijn er al gewijd aan het niveau waarop Benito van de Pas de laatste tijd staat te spelen. Zo ook tijdens deze dinsdagranking die maar liefst 57 deelnemers telde. Met overwinningen op Davy van der Zande, Roy Dekkers, Gino Vos, Ruzdya Hopic, Rico Dera en Carlo van Cleef plaatste het talent uit Tilburg zich wederom rechtstreeks voor de finale. Laatstgenoemde wist op zijn beurt al een podiumplek af te dwingen vanwege winst op Toon Greebe, Fred Kouseband, Davy Verkooijen, Leo Hendriks en Andries Sterk. Nieuwkomer Tokan Ata versloeg in zijn openingswedstrijd Jerry Hendriks met 3-1 waardoor het een moeizame avond leek te gaan worden voor Jerry. Echter wist hij een ongekende reeks van overwinningen te boeken op Michael van den Nagel, Oswin Streden, Davy Verkooijen, Dennis Eijsermans, Ruzdya Hopic, Toon Greebe, Rico Dera, Andries Sterk en Carlo van Cleef. Hiermee wist hij zich ondanks een directe nederlaag toch te plaatsen voor de finale waarin hij het mocht opnemen tegen de speler die zich inmiddels heeft ontpopt tot één van de grote jongens, Benito van de Pas. Na 10 gespeelde wedstrijden voor Jerry leek hij zijn kruit te hebben verschoten en kon hij niet meer voorkomen dat de winst, evenals vorige week, ging naar Benito van de Pas. De eerste finale eindigde namelijk in 4-1 in het voordeel van de 18-jarige Tilburger.

Ook een leuke opkomst bij de dames met 8 speelsters. Aan de oche verschenen Marilou Daamen, Annet van Elten, Sabine van Oijen, Macy Netten, Sylvia van de Pas, Bettie Lenting, Lynn Taeymans en Tonnie van de Kallen. Met winst op Bettie Lenting, Tonnie van de Kallen en Lynn Taeymans plaatste Annet van Elten zich rechtstreeks voor de finale. Sabine van Oijen won haar eerste partij van Sylvia van de Pas maar verloor vervolgens van Lynn Taeymans. Ze herstelde zich in de verliezersronde met winst op Bettie Lenting en Sylvia van de Pas en mocht wederom aanleggen tegen Lynn voor een finaleplaats. Sabine nam revanche en plaatste zich met 3-1 voor de finale waarin ze vervolgens niet kon voorkomen dat de winst met 4-1 naar Annet ging.

De hoogste finish werd deze avond weer eens in tweeën gedeeld aangezien zowel Benito van de Pas als Dennis Kolen erin slaagde om de hoogst mogelijke finish van 170 te gooien. Hiermee bleven ze de concurrentie op zeer ruime afstand voor. Het aantal 180-ers kwam uit op 50 stuks waarbij Benito van de Pas met 7 stuks en Jerry Hendriks met 6 stuks de meeste maximale scores voor hun rekening namen.

Volgende week staat de 8e dinsdagranking op het programma waarna er twee weken geen ranking zal plaatsvinden.

180-ers 100+ finishes
7    Benito van de Pas
6    Jerry Hendriks
5    Andries Sterk
5    Gino Vos
3    Leo Hendriks
3    Toon Greebe
2    Koen van Engeland
2    Ron Schouten
2    Ruzdya Hopic
2    Rico Dera
2    Henk Hansen
2    Davy van der Zande
1    Carlo van Kleef
1    Gijs de Wilde
1    Ad van Haaren
1    Roy Leenders
1    Dennis Eijsermans                
1    Achmed Ahmaddy
1    Danny Slegers
1    Oswin Streden
1    Annet van Elten
170    Benito van de Pas
170    Dennis Kolen
117    Achmed Ahmaddy
116    Andries Sterk
115    Ron Schouten
110    Leo Hendriks
108    Carlo van Kleef
106    Achmed Ahmaddy
105    Carlo van Kleef
104    Iwan Terscheggat
104    Ruzdya Hopic
103    Ruzdya Hopic
100    Carlo van Kleef
100    Carlo van Kleef

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws