Home Ranking nieuws Benito van de Pas wint L&L TOP-training in een uitmuntende finale

Benito van de Pas wint L&L TOP-training in een uitmuntende finale

Pas benito
Op de laatste speeldag van de L&L TOP-training A-poule wist Benito van de Pas er met de winst van door te gaan. In de finale wist Van de Pas een 5-0 overwinning te boeken op Pim van Veenendaal met een gemiddelde van 96,35. Tevens boekte Van de Pas 2 records. Zo wist hij het record van Hermie van Orsouw te evenaren door in een wedstrijd 4 maal 180 te gooien. Ook had van de Pas met 12 180-ers over het gehele toernooi de meeste ooit gegooid op een speeldag in de L&L TOP-training, ook dat record stond met 11 stuks voorheen op naam van Hermie van Orsouw.

Wilco Vermeulen wist in zijn debuutcyclus het algemeen klassement te winnen, Leon de Geus werd tweede en Andries Sterk eindigde als derde. Leo Hendriks, Kevin Mast, Norbert Assmann en Gilbert van der Meijden degradeerden naar de B-poule.

De C–poule werd gewonnen door Mark van Haaren die in de finale Edwin van Goor met maarliefst 4-0 versloeg. De hoogste dagfinish was voor Marco Zweere met 170.

Volgende week staat de laatste speelweek van de D-poule op het programma, waar Kathy Geeraerts (Be) momenteel aan kop gaat.
.

A-Poule
.
Kwartfinale
Pim van Veenendaal Wim van Schaik 4 1
Wilco Vermeulen Peter van de Veer 4 3
Benito van de Pas Dennis te Kloese 4 3
Ruzdia Hopic René Vermeulen 4 0
.
Halve Finale
Pim van Veenendaal Wilco Vermeulen 4 3
Benito van de Pas Ruzdia Hopic 4 2
.
Finale
Benito van de Pas Pim van Veenendaal 5 0
.

C-poule
.
Halve finale
Edwin van Goor Michael Gomolka (Pol) 3 1
Mark van Haaren Arjan van der Weiden 3 1
.
Finale
Mark van Haaren Edwin van Goor 4 0
.