Home Ranking nieuws Biemans is Van de Pas de baas in spannende finale Super Ranking

Biemans is Van de Pas de baas in spannende finale Super Ranking

CLOD2011_2_013DF

De negende kwalificatie avond van Oranjebar Super Ranking IV ging van start met ca 20 deelnemers die eerst in groepen werden ingedeeld. De loting gaf naast een aantal gevarieerde groepen ook een groep des doods met daarin Bobby Biemans, Theo Bekkers, Davy van de Zande en Benito van de Pas. Hierdoor was het dus op voorhand al zeker dat minstens 2 van deze giganten punten zouden verliezen waardoor het extra interessant was om te zien wie zich in de overige groepen zou plaatsen voor de kwartfinales.

Vanavond bleven Nico Thissen, Hermie van Orsouw,  Peter van den Broek, Andre Steenbakker, Stefan Deisterblom, Benito van de Pas, Paul Tesser en Bobby Biemans over om voor verschuivingen in het tussenklassement te zorgen. Grote verliezers die deze avond met minder genoegen moesten nemen waren onder andere Abdil Loubane, Theo Bekkers, Davy van de Zande en Anneke Kuijten. Zij zullen de nog resterende speeldagen vol aan de bak moeten om zich te plaatsen voor de finaledag.

Verrassende halve finalisten waren deze avond Peter van de Broek, die een geweldige avond kende maar tegen Bobby Biemans toch tegen een 2-3 verlies opliep en Hermie van Orsouw, afgelopen zaterdag nog kansloos ten onder in de eerste ronde van de Dart4KWF finaledag, die vanavond zichzelf hervond maar niets in te brengen had tegen Benito van de Pas. Een op voorhand schitterende finale dus tussen twee mannen die in oktober meespelen voor de titel van Winmau World Master 2012.

De finale werd zoals verwacht een spannende, mede doordat Bobby zich niet gek liet maken en zijn goede niveau kon vasthouden. Uiteindelijk was het zelfs genoeg om deze avond te winnen van “180 Machine” Benito van de Pas en zo kon Bobby dus 40 kwalificatiepunten aan zijn totaal toevoegen waardoor uitzicht heeft op deelname aan de finaledag.

Uitslag van dag 9: Bobby Biemans 2. Benito van de Pas 3. Peter van den Broek en 4. Hermie van Orsouw.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 28 augustus 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.