Bjorn Fransen wint in Beuningen Ranking nieuws
Ranking nieuws

Bjorn Fransen wint in Beuningen

Bjorn Fransen wint in Beuningen

Met 8 overvolle poules, 3 van 5 en 5 van 4, werd deze maandag, 8 maart, gestart. Veel geweld in de poule fase met 34 maal de hoogste score en Bjorn Fransen als koploper met maar liefst 12 stuks. Sam van Velzen kwam trots een 160 melden maar moest ik teleurstellen omdat Wesley Heijmans al de hoogste op het bord had gebracht de magische 170!

Ook waren er een paar opmerkelijke gesneuvelde in de poule fase. Zeker met de Open Millingen aanstaande zondag voor de deur. 2 oud winnaars van deze Open lagen er al in de poule fase uit namelijk Wichard van Melis en Jordy Terburg. De eerste halve finale ging tussen Sander Voz en Jelle Klaasen. Sander wist zich danig te weren maar het spel van Jelle was net te hoog gegrepen voor Sander, 5-2 voor Jelle. De andere halve finale ging tussen de altijd sterk spelende Sebastiaan Kuppen en Bjorn Fransen. Op beslissende momenten was het Bjorn die voor Sebastiaan de deur dicht deed en met 5-2 de finale wist te bereiken. Bjorn begon ijzersterk aan zijn finale tegen Jelle en brak Jelle 2 x om op een 3-0 voorsprong te komen. Met een mooie 12 darter brak Jelle terug tot 3-1 maar Bjorn gooide maar liefst 6x 180 in deze finale en wist boven zichzelf uit te stijgen. Bij 5-3 voor Bjorn brak Bjorn Jelle voor de laatste maal en een verdiende 6-3 was het resultaat.

In zowel de A-klasse als in de B-klasse wordt het zéér spannend deze laatste 2 weken, maandag 15 en 22 maart, wie er bij de laatste 32 in de A en bij de laatste 8 in de B komt voor de finale plaatsen. Zorg dat je je op tijd opgeeft om teleurstelling te voorkomen. Voorinschrijven is aanbevolen 06-51283944 06-51283944.

Laatste 16
Roy Leenders - Toon Greebe 3-2
Bas van Oort - Sander Voz 2-3
Christian Jordan - Cees Plug 1-3
Andries Sterk - Lars Fransen 3-0
Jelle Klaasen - Erik van de Geijn 3-0
Richard Janssen - Bjorn Fransen 0-3
Wesley Heijmans - Wim van Schaik 3-2
Patrick van Olderen - Sebastiaan Kuppen 0-3

Kwartfinale
Andries Sterk - Jelle Klaasen 1-4
Sander Voz - Cees Plug 4-3
Bjorn Fransen - Wesley Heijmans 4-3
Sebastiaan Kuppen - Roy Leenders 4-1

Halve finale
Sander Voz - Jelle Klaasen 2-5
Bjorn Fransen - Sebastiaan Kuppen 5-2

Finale
Bjorn Fransen - Jelle Klaasen 6-3

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws